Castrol Power 1 4T SAE 10W40 1Lit

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.440,00 din.
CA0561
Na stanju
+

Ulje Castrol POWER1 je posebno namenjeno motociklistima koji vole uzbudljivu vožnju. Ulja Castrol POWER1 su razvijena sa najnovijom tehnologijom formulacije, uz podršku više od 100 godina iskustva u oblasti maziva za motocikle. Kod četvorotaktnih motora, polusintetičko ulje Castrol POWER1 4T 10W40 sa tehnologijom Power Release Technology™ pruža optimalan nivo trenja, što zaljubljenicima u motore obezbeđuje vrhunsko ubrzanje prilikom okretanja komande za gas.

API SN; JASO MA-2

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.