Castrol Antifreeze SF G12 1Lit.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

800,00 din.
Postavite pitanje
CA4831
Rasprodato

Castrol Antifreeze SF G12 je Long-Life rashladna tečnost bazirana na koncentrisanom monoetilen-glikolu koja obezbeđuje antikorozivnu zaštitu komponenti motora i razblažena sa destilovanom vodom u razmeri 50:50 sprečava zamrzavanje do temperature od -37°C. Za razliku od klasičnih antifriza, ne sadrži amine, nitrate, fosfate, silikate i ostale neorganske inhibitore. Pruža odličnu antikorozivnu zaštitu, naročito motorima sa delovima od obojenih metala. Tačka ključanja je 175°C. Pogodna je za upotrebu u putničkim, teretnim i radnim vozilima, sa benzinskim i dizel motorima.

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.