Wurth pasta za podmazivanje kočnica i cilindara 180g

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.880,00 din.
WU0893980
Na stanju
+

Potpuno sintetička pasta za kočione cilindre kod hidrauličkih kočionih sistema. Održava glatkoću zidova cilindra. Kompatibilno sa DOT 3, DOT 4 i DOT 5.1 kočionim fluidima. Pruža zaštitu od korozije. Produžava radni vek kočionog cilindra.

Uputstvo za upotrebu: Naneti tanak i ujednačen sloj paste za kočione cilindre. Ne koristiti sa mazivima na mineralnoj osnovi.

Wurth kataloški broj: 0893980

Pakovanje: 180gr.

Proizvođač: Wurth Nemačka

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: Wurth d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.