Castrol CRB Multi 15W40 20Lit

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

9.640,00 din.
Postavite pitanje
CA0028
Na stanju
+

Ulja za dizel motor Castrol CRB obezbeđuju izvanrednu zaštitu motorima komercijalnih vozila, pomažući im da rade efikasno i da duže traju.

Ulje Castrol CRB je formulisano da obezbedi visok nivo zaštite motora između servisa, što vam može pomoći da izbegnete neočekivani zastoj u radu i smanjite troškove popravki.

Castrol CRB Multi 15W40 CI-4/E7 je ulje sa sredstvima za čišćenje koja smanjuju talog potiskujući čestice koje bi se nataložile u motoru. Ono takođe sadrži antioksidanse za prekidanje hemijskih reakcija koje mogu da dovedu do zgušnjavanja ulja. Na taj način obezbeđuje efikasnu kontrolu taloga u klipovima i zadržava svoj viskozitet, podržavajući dug i ispravan rad motora. Višenamensko ulje za dizel motore, pogodno za primenu kod širokog spektra kvaliteta goriva. Takođe je kompatibilno sa dizel motorima opremljenim sistemom za recirkulaciju izduvnih gasova (EGR).

Specifikacije: ACEA E7; API CI-4, SL; MB odobrenje 228.3; ispunjava zahteve specifikacije MAN M3275-1; Volvo VDS-3; RVI RLD-2; Cummins CES 20077, 20078; MTU kategorija ulja 2; Cat ECF-2; Deutz DQC III-10; Mack EO-M Plus, EO-N; DDC Power Guard 93K215

Pakovanje: 20 Litara.

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.