Besplatna isporuka

Liqui Moly Synthoil High Tech SAE 5W40 5Lit. sintetičko motorno ulje

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

8.280,00 din.
LM1856
Rasprodato

Sintetičko multigradno ulje za benzindske i dizel motore. Posebno pogodno za motore sa produženim intervalom izmene ulja. Ulje koje štedi gorivo, proizvedeno za savremene motore. Smanjuje potrošnju ulja i goriva. Omogućava optimalno podmazivanje i kod ekstremnih uslova rada. Stabilnog viskoziteta u širokom rasponu radne temperature motora. Trenutno podmazivanje za vreme hladnog starta motora, kao i optimalni pritisak ulja pri svim obrtajima motora. Optimalne performanse motora. Poboljšava zaštitu od habanja i produžava radni vek motora. Testirano na katalitičke konvertore i turbo punjače.

API SM/CF; ACEA A3-04/B4-04; MB 229.3; BMW Longlife-98; VW 502 00/505 00; Porsche A40

Liqui Moly code: 1307 / 1856

Proizvođač: Liqui Moly GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Liqui Moly d.o.o. Svilajnac

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.