Besplatna isporuka

Castrol Magnatec Stop-Start C2 5W30 4Lit

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

4.640,00 din.
Postavite pitanje
CA0264
Na stanju
+

Castrol MAGNATEC STOP-START C3 SAE 5W30 posebno štiti vaš motor u uslovima intenzivnog saobraćaja i pruža 20% bolju zaštitu od prekomernog habanja motora pri vožnji „stani-kreni“. Da li vozite kroz gust saobraćaj? Odaberite Castrol MAGNATEC STOP-START 5W-30 C2, a njegovi pametni molekuli će zaštititi motor vašeg automobila od trenutka pokretanja motora, pri svakom pokretanju, drastično smanjujući habanje pri vožnji „stani-kreni“. Formira samoobnavljajući sloj koji prianja za metalne površine i štiti vaš motor u gustom saobraćaju. Koristi potpuno sintetičku tehnologiju. Pruža neprekidnu zaštitu pri svim uslovima vožnje, stilovima vožnje i temperaturama. Obezbeđuje izvanredno funkcionisanje pri pokretanju po izuzetno hladnom vremenu.

Specifikacije i odobrenja: ACEA C2; API SN; PSA odobrenje B71 2290; Ispunjava specifikaciju Fiat 9.55535-S1

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.