Besplatna isporuka

Shell Refrigeration Oil S4 FR-V 68 209Lit. Ulje za rashladne kompresore

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

NAPOMENA: Rok isporuke ovog artikla može biti duži od 7 radnih dana.

200.380,00 din.
Postavite pitanje
SH5950
Na stanju
+

Shell Refrigeration oil S4 FR-V je sintetičko ulje za rashladne kompresore na bazi alkil-benzena. Formulisana su za visoku efikasnost rashladnog sistema održavajući čistoću kao i smanjenje stvaranja taloga i naslaga. Koristi R22 Hidrohlorofluorougljenik (HCFC), R717 Amoniak i R290 Propan kao rashladno sredstvo. Kompatibilno sa većinom standardnih rashladnih sredstava.

SPECIFIKACIJE I ODOBRENJA: DIN 51503, KAA, KC i KE za upotrebu sa R22, R717, R290 i ostalim ugljovodonicima

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.