Besplatna isporuka

Shell Refrigeration Oil S2 FR-A 68 209Lit. Ulje za rashladne kompresore

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

NAPOMENA: Rok isporuke ovog artikla je 1-5 radnih dana.

150.000,00 din.
SH5970
Na stanju
+

Shell Refrigeration oil S2 FR-A je mineralno ulje za rashladne kompresore koji koriste amonijak kao rashladno sredstvo. Posebno formulisano protiv zgušnjavanja ulja u sistemu i formiranja taloga na unutrašnjoj strani isparivača. Vrlo efikasno. Koristi R717 amonijak i R290 propan kao rashladno sredstvo. Kompatibilno sa ostalim ugljovodonicima i NH3.

SPECIFIKACIJE I ODOBRENJA: DIN 51503, KAA i KE za upotrebu s R717, R290 i ostalim ugljovodonicima

Proizvođač: Shell AG

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: Orbico d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.