Liqui Moly PAG 46 Air Conditioner oil 250ml ulje za klima sisteme

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.190,00 din.
Postavite pitanje
LM4083
Na stanju
+

Liqui Moly PAG 46 ulje za klima sisteme je puno sintetičko ulje bazirano na poliglikogenu. Može se mešati sa R134a rashladnom tečnosti. Proizvod zadovoljava zahteve svih vodećih proizvođača rashladnih uređaja. Koristi se za podmazivanje, zaptivanje i hlađenje rotirajućih elemenata i delova u rashladnim sistemima.

Kataloški broj: Liqui Moly 4083

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.