Fam Komprol RM 46 20Lit. Ulje za rashladne kompresore

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

12.680,00 din.
FM5618
Na stanju
+

Famkomprol RM 46 je visoko kvalitetno ulje za rashladne kompresore proizvedeno od usko sečenih frakcija solventno rafinisanih naftenskih mineralnih ulja niske tačke stinjavanja. Namenjen je za podmazivanje mobilnih i malih kompresora, koji kao rashladni medijum koriste halogenovane ugljovodonike (freon, frigen i sl.), amonijak ili ugljen dioksid u hladnjačama za voće i povrće, industriji mesa i u sistemima za klimatizaciju prostorija. Odlikuje ga niska tačka stinjavanja (-39°C) koja obezbeđuje fluidnost ulja na niskim radnim temperaturama i omogućuje dobar protok ulja i dobru razmenu toplote. Dobra mešljivost ulja sa rashladnim fluidima i na niskim temperaturama. Visoka hemijska stabilnost u prisustvu halogenovanih ugljovodonika. Visoka oksidaciona stabilnost obezbeđuje pouzdan rad, bez zastoja tokom eksploatacije.

DIN 51503 KA/KC; ISO L-DRA

Proizvođač: Fabrika maziva A.D. Kruševac

Zemlja porekla: Srbija

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.