Besplatna isporuka

Exol Termanol 46 205Lit. ulje za prenos toplote

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

53.136,00 din.
Postavite pitanje
EX5640
Na stanju
+

Exol Termanol 46 je mineralno ulje sa visokom termičkomi oksidacionom stabilnošcu za prenos toplote u zatvorenim sistemima. Fluid za prenos toplote na bazi mineralnih ulja koji se moze koristiti u tekstilnoj, papirnoj, hemijskoj i prehrambenoj industriji kao i kod sušara i asfaltnih baza. Sadrži aditive koji sprečavaju termičko razlaganje proizvoda i pojavu krekovanja i stvaranja naslaga kao posledicu visokih temperatura na kojima se koristi. Prednosti ovih ulja su visoka tačka paljenja, termička i oksidaciona stabilnost, što omogućava bezbedan rad u zatvorenim cirkulacionim sistemima. Glavna osobina svih termalnih ulja je da se postizanjem visokih temperatura pritisak ne povećava. Termalna ulja mineralnog porekla sluze za postizanje temperature do 300°C. Zapremina termalnog ulja na temperaturi od 300°C je oko 20% veća nego na sobnoj temperature. Količinu ulja u sudovima za grejanje treba prilagoditi ovom uslovu.

Pakovanje: 205 Litara

ISO 46; DIN 51522 Q

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.