Besplatna isporuka

Exol DB 10 205Lit.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

63.140,00 din.
Postavite pitanje
EX7000
Na stanju
+

Exol DB se koristi za hlađenje i podmazivanje prilikom obrade metala, odnosno čelika i njegovih legura dubokim bušenjem i rezanjem. Aktivno neemulgirajuće ulje sa ep i aw aditivima aktivnim sumporom, fosforom, estrom i sulfuriranim masnim uljima obezbeđuje odlično hlađenje i podmazivanje alata. Ne preporučuje se za obradu obojenih metala i njihovih legura.

SRPS ISO 6743-7 LM; ISO-L-MHF; SRPS B. H3. 526

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.