Osram LEDriving HLM moto sijalica 12V HS1 Cool White Blister

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.890,00 din.
OM64185DWPB
Na stanju
+

Lako rešenje za nadogradnju halogenih farova za motocikle.
OSRAM LEDriving HLM predstavljaju jednostavno rešenje za nadogradnju konvencionalnih farova za motocikle hladnim belim LED svetlom – sa temperaturom boje od 6.000 K oni pružaju moderan izgled kao i superiornu osvetljenost. Opremljene najnovijom LED tehnologijom i veoma kompaktnog dizajna, ove lampe omogućavaju visoku kompatibilnost i jednostavnu instalaciju za širok spektar modela motocikala. LEDriving HLM lampe su kompatibilne sa 12V i AC/DC i nude dug radni vek.

LED zamena za HS1 i T19 sijalice.

Temperatura boje: 6000K Cool White

Snaga: 5,5/5W

Flux: 650/500lm

Radni vek (Tc) 1000h

Tip grla: PX43t

Osram kataloški broj: 64185DWP Blister

Proizvođač: Osram GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Inter Cars d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.