Osram LEDriving HLM Easy moto sijalica 12V HS1 White Blister

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.750,00 din.
OM64185DWESY
Na stanju
+

LED duga i kratka svetla sa plug & play sistemom: nisu potrebni adapteri i poklopci.
Sa svojim rešenjem zasnovanim na utičnici, OSRAM LEDriving HL EASY retrofit obezbeđuje ultra-kompaktnu LED zamenu konvencionalnih HS1 dugih i kratkih svetala sa hladnim belim LED svetlom – pružajući moderan izgled kao i superiornu osvetljenost. Nudi jednostavnu plug & play instalaciju sa optimizovanom kompatibilnošću: nisu potrebni adapteri i poklopci! Optimizovani ventilator velike brzine obezbeđuje aktivno hlađenje – omogućavajući bolje performanse i visok nivo svetlosti zahvaljujući maksimalnom rasipavanju toplote.

LEDriving HL EASY duga i kratka svetla kompanije OSRAM zamenjuju konvencionalne halogene sijalice, kompatibilne su sa 12V i imaju temperaturu hladne bele boje. Sa najnovijom LED tehnologijom i veoma kompaktnim dizajnom, ove lampe omogućavaju visoku kompatibilnost i jednostavnu instalaciju za automobile i motocikle sa odgovarajućim tipovima halogenih lampi. 

Ovi proizvodi nemaju ECE odobrenje i ne smeju se koristiti na javnim putevima u bilo kojoj spoljašnjoj primeni.

LED zamena za HS1 i T19 sijalice.

Temperatura boje: 6000K White

Snaga: 5,5/5W

Flux: 650/500lm

Radni vek (Tc) 1000h

Tip grla: PX43t

Osram kataloški broj: 64185DWESY Blister

Proizvođač: Osram GmbH Nemačka

Nisu nađene recenzije

Proizvođač: Osram GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Inter Cars d.o.o. Beograd

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.