Besplatna isporuka

Osram LED H7 auto sijalice LEDriving HL 12V/24V 14W

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

11.830,00 din.
OM67210CW
Na stanju
+

Odgovarajuća zamena za H7.
Sa temperaturom boje od 6000 K i veoma kompaktnim dizajnom, OSRAM LEDriving HL retrofit pruža jednostavno rešenje za nadogradnju farova automobila hladnim belim LED svetlom – pružajući moderan izgled kao i superiornu osvetljenost. LED duge i kratke sijalice OSRAM-a kao zamena za konvencionalne H7 svetiljke. Sa najnovijom LED tehnologijom i veoma kompaktnim dizajnom, ove nove lampe omogućavaju visoku kompatibilnost i jednostavnu instalaciju za još širi spektar modela automobila. LEDriving HL lampe su kompatibilne sa 12 V i 24 V.
Imajte na umu: Ovi proizvodi nisu odobreni od strane ECE i ne smeju se koristiti na javnim putevima u bilo kojoj spoljašnjoj primeni.

Cena je iskazana za pakovanje sa 2 sijalice.

Boja svetla: bela 6000K

Tip grla: PX26d

Vek trajanja (Tc): 5000h

Svetlosni fluks: 1215lm

Osram kataloški broj: 67210CW

Proizvođač: Osram GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Tajvan

Uvoznik: Inter Cars d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.