Osram LED auto sijalica LEDriving SL White Festoon 12V 0.5W 31mm Blister

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

600,00 din.
OM6438DWP
Na stanju
+

LED auto sijalica Osram LEDriving SL White Festoon 12V 0.5W dužine 31mm zamenjuje običnu sijalicu C5W, jednostavno je zamenite - bez dodatnih radova i podešavanja. Moderno LED osvetljenje za različite primene u unutrašnjosti vozila. Temperatra boje do 6000K. Ova sijalica nema ECE odobrenje za spoljašnu upotrebu na automobilima na javnim putevima u EU.

Cena je za pakovanje od 1 sijalice.

Tip grla: SV8.5-8

Osram kataloški broj: 6438DWP Blister

Proizvođač: Osram GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Italija

Uvoznik: Dexatron team d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.