Philips 12V W5W White Vision 2kom.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

360,00 din.
Postavite pitanje
PH12961NBVB2
Na stanju
+

Sijalica Philips 12V W5W White Vision, plava sijalica, daje belu Xenon look svetlost (nije Xenon bela), tip grla: W2.1x9.5d. Cena je za set od dve sijalice.

Philips White Vision sijalice daju intenzivno belu Xenon look svetlost (nije Xenon bela) pozicionim i svetlima u kabini na Vašem automobilu za vrhunski doživljaj pri noćnoj vožnji. Povećana osvetljenost sa 40% beljim svetlom čini White Vision savršenom kombinacijom stila i bezbednosti. Temperatura boje: 3700 K.

Kataloški broj: Philips 12961NBVB2

Sijalicu sam stavio u kabinu, extra prijatno svetlo, ni žuto ni ono bolesno belo.
Čista prevara, od bele boje nema ni B, bleda žuta svetlost mala razlika od onih od 25 dinara........ NE BACAJTE PARE BEZ VEZE.............
Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.