Philips 12V H4 60/55W + W5W White Vision Xenon Effect 2+2kom.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

2.220,00 din.
Postavite pitanje
PH12342WHVSM
Na stanju
+

Philips 12V H4 60/55W +W5W White Vision Xenon effect. Tip grla: P43t. Cena je za garnituru od dve H4 + dve ubodne W5W sijalice. Philips White Vision auto sijalice daju intenzivno beli Xenon izgled farovima na Vašem automobilu za maksimalni doživljaj prilikom vožnje. White Vision daje duži snop i znatno belju svetlost što čini savršenu kombinaciju stila i bezbednosti a Vas i Vaša kola čini centrom pažnje i noću i danju.

Temperatura boje: 4300K

Philips kataloški broj: 12342WHVSM

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.