Bosch auto sijalica Plus 90 12V H7 55W Blister

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

870,00 din.
BO1987301078
Na stanju
+

Auto sijalica Bosch Plus 90 12V H7 55W. U poređenju sa standardnim halogenim sijalicama nova Bosch halogena sijalica Plus 90 daje 90% više svetlosti, što je čini najjačom halogenom sijalicom s najviše svetlosti u trenutnom Bosch asortimanu. Sijalice za prednja svetla Plus 90 obezbeđuju duže i veće farove, efikasnije osvetljavaju put i povećavaju sigurnost vozača u noćnoj vožnji ili po nepovoljnim vremenskim prilikama. Zahvaljujući njima vozači će znatno brže uočiti opasnosti, prepreke ili saobraćajne znakove. Sijalice Plus 90 daju izrazito belu svetlost u odnosu na standardne halogene sijalice. Ova svetlost je slična dnevnoj, a time i podnošljivija za vozače, tako da nema zamora tokom noćne vožnje. Nove sijalice Plus 90 daju znatno više svetlosti u kombinaciji s belom svetlošću koju proizvodi posebno oblikovana sijalica ispunjena ksenonom. Ona ima optimalnu žarnu nit i delimično plavu oblogu. Opremljene su i srebrnom podloškom pa izgledaju veoma elegantno, posebno ako su prednja svetla od prozirnog stakla. Zahvaljujući srebrnoj podloški i plavoj oblozi reflektor prednjih svetala svetli plavo dok su svetla isključena.

Tip grla: PX26d

Bosch kataloški broj: 1 987 301 078

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.