Michelin Nožna pumpa sa 1 cilindrom digitalna

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

3.100,00 din.
MI3010072
Na stanju
+

Egronomsko gumeno postolje ojačano čeličnim ramom. Čvrsti okvir od čelika sa širokim otiskom, gumenom papučicom za lakše držanje i stabilnost. 67 cm ojačano crevo sa više dodataka i konektora za pumpanje. Jedinstven digitalni merač pritiska. Merač pritiska meri do +/- 0,05 bar do 7 bar-a. Mogućnost merenja PSI, bar, kPa.

Kataloški broj: Michelin 3010072

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.