FroGum Dry Zone tipske gumene kadice Skoda Yeti

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

4.280,00 din.
FGDZ548485
Na stanju
+

Kadica za gepek FroGum Dry Zone je tipska i odgovara za navedeno vozilo za koju su precizno napravljene. Kadica za gepek nema neprijatne mirise.

Poseduje izbočine sa strane kako bi sprečile prljanje tapacirunga od tečnosti. Izbočine imaju visinu od 4-6cm u zavisnosti od modela kadice.

Kadice su napravljene od kvalitetnog materijala i otporne su na vodu, goriva, ulja... Lako se održavaju.

Kadici za gepek nije potrebno nikakvo dodatno ukrajanje ili modifikacije. Kadica za gepek je preoizvedena od visoke TPE - termoplastičnog elastomera koji trpi temperaturu od -20 do +40 stepeni. Svaka kadica je TUV sertifikovana.

Dimenzije: 798x1042 mm

Odgovara modelu: Skoda Yeti 05/09>12/17

FroGum kataloški broj: DZ548485

Proizvođač: FroGum Poljska

Nisu nađene recenzije

Proizvođač: FroGum

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: Inter Cars d.o.o. Beograd

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.