Bosch AeroEco metlica brisača 470mm +7 adaptera

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

690,00 din.
Postavite pitanje
BO3397013451
Na stanju
+

Metlica brisača Bosch AeroEco. Pakovanje 1 kom. Dužina: 470 mm.

Cena je prava - isto kao i kvalitet: izuzetne karakteristike Eco brisača poboljšanih performansi standardnih metlica brisača su odlično brisanje i Bosch kvalitet. Prednosti: otpornost i robusnost zahvaljujući čvrstom metalnom sistemu okvira, prirodna guma elementa metlice brisača sa grafitnim premazom za temeljno brisanje, prethodno montiran univerzalni adapter za brzo i jednostavno uklapanje.

Bosch 3 397 013 451

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.