Besplatna isporuka

Sealey solarni punjač akumulatora SPP01 12V 1,5W

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

4.210,00 din.
Postavite pitanje
SYSPP01
Rasprodato

Sealey solarni punjač akumulatora SPP01 pretvara dnevno svetlo direktno u struju 12V. Pogodan za dopunjavanje baterija i akumulatora koji rade na 12V DC. Idealan za akumultore koji se čuvaju u čamcima i prikolicama kao i za vozila koja su dugo van upotrebe. Tehnološki napredni solarni panel zahteva samo dnevnu svetlost za generisanje energije, nije neophodna direktna sunčeva svetlost. Isporučuje se sa kleštima za akumulator i utičnicom za upaljač.

Dimenzije: 340 x 122 mm.

IP zaštita: IP44

Proizvedeno u Engleskoj.

Kataloški broj: Sealey SPP01

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.