Busy punjač telefona za auto 2,4A sa mikro USB spiralnim rastegljivim kablom za Android i USB priključkom za iPhone 50699

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

720,00 din.
BY50699
Na stanju
+

Busy punjač telefona za automobil, sa mikro USB spiralnim rastegljivim kablom za Android i USB priključkom za iPhone.

Auto punjač ihave omogućava brzo punjenje i skraćuje 30% vreme punjenja. Osim spiralnog iPhone kabla, ima i USB priključak i omogućava vam punjenje android mobilnog telefona.
Ovaj auto punjač se uključuje u upaljač za automobil i puni telefon dok vozite.
Inteligentni IC čip iznutra prepoznaje potpuno napunjenu bateriju i automatski prelazi u režim štednje da bi se sprečilo prekomerno punjenje i kratki spoj.
Plavi LED indikator.

Ulazni napon: DC12V-24V
Izlazni napon: DC5V
Punjenje: 2,4A
Kompatibilan je sa mobilnim telefonima i drugim digitalnim uređajima.

Busy kataloški broj: 50699

Proizvođač: BUSY Mobile Accessories

Zemlja porekla: Kina

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.