Besplatna isporuka

Bosch Punjač akumulatora C7 12V/24V 7A

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

11.090,00 din.
Postavite pitanje
BO018999907M
Na stanju
+

Bosch C7 punjač akumulatora,puni akumulatore kombi vozila, kamp prikolica i velikih motocikala. Sa amperažom od 7A, to je idealno rešenje za velike 12V ili 24V akumulatore. Po zimskim temperaturama, Vašem vozilu je potrebno mnogo više električne energije nego na blagim temperaturama, što dodatno opterećuje akumulatore za paljenje. Ukoliko je potrebno napajanje dosta drugih korisnih funkcija, a akumulator radi naporno na čestim kratkim putovanjima, pomaže da se punjenje akumulatora obavi na vreme sa punjačima akumulatora kompanije Bosch. Jednostavno povežite i započnite proces punjenja - Bosch punjači akumulatora omogućavaju pouzdano, punjenje bez zamora, pritiskom na dugme. C7 punjač akumulatora: za akumulatore od 12V i 24V za kombije, kampere i velike motocikle. Automatsko i brzo punjenje akumulatora. Za optimalno održavanje akumulatora i duži radni vek. Funkcija obnavljanja potpuno ispražnjenih akumulatora. Pogodan za mod podrške punjenju - kao zaštita podešavanja elektronike vozila dok se akumulator puni. Mod punjenja sa konstantnim naponom od 13,6V/5A za napajanje mobilnih elektronskih uređaja. Dodaci koji su uključeni u ponudu: zidni nosač, kabl adapter i mali kabl za punjenje, uključujući utikač sa osiguračem.

Kataloški broj: Bosch 0 189 999 07M

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.