Autobrill Liquid Snow Chain - tečni lanci za sneg sprej 400ml.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

550,00 din.
Postavite pitanje
AU390
Rasprodato

TEČNI "LANCI" ZA SNEG je proizvod koji privremeno može da zameni tradicionalne lance za vožnju po snegu i ledu. Sadrži specijalne smole koje prianjaju gumu uz podlogu kada dođe do kontakta sa vlagom, sprečavajući proklizavanje. Prilikom vožnje po suvom putu smole potpuno otpadnu sa gume. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Bocu jako protresti pre upotrebe. Naprskati gazeći sloj gume, samo pogonskih točkova, dok ne bude potpuno prekrivena. Sačekati nekoliko minuta. Voziti polako nekoliko metara, dok proizvod ne počne da reaguje sa snegom ili ledom. Zemlja porekla: Španija

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.