Soft99 Glaco DX Liquid Wiper 110ml sredstvo za za odbijanje vode sa staklenih površina

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

2.540,00 din.
S9904957
Rasprodato

Najnovija generacija Glaco tečnih brisača!
Glaco DX je najnovija generacija Glaco asortimana staklenih premaza, pruža neviđenu vodoodbojnost, lakoću primene i ergonomiju upotrebe. Isprobajte Glaco DX i otkrijte najviši nivo bezbednosti i udobnosti tokom vožnje po kiši. Takođe odbija i prljavštinu sa puta, sneg i mraz.
Stvaramo budućnosti. Opet.
Glaco DX koristi novorazvijenu SARF (Strong Adhesion + Rapid Finish) tehnologiju, koja skraćuje vreme lepljenja između premaza i stakla na samo 5 minuta. Poliranje premaza je postalo neverovatno lako, a čvrstoća veze garantuje trajnost do 4 meseca. Pored toga, premaz formira ultra-glatki film koji odbija vodu sa neuporedivom snagom i brzinom.
Revolucionarni proces primene.
Integrisani aplikatori su zaštitni znak Glaco asortimana, a u slučaju Glaco DX, aplikator je evolucija svojih prethodnika. Potpuno nova karakteristika je pokretna glava aplikatora koja se prilagođava obliku vetrobranskog stakla, što čini nanošenje lakšim i bržim. Ovo omogućava rad bez napora na bilo kojoj vrsti vozila ili na vetrobranskim staklima jedinstvenog oblika. Pored toga, aplikator od filca sada ima veći, pravougaoni oblik, što čini dostizanje uglova prozora i efikasno ravnomerno premazivanje cele površine mnogo lakšim zadatkom.

Uputstvo za upotrebu:

1 Pre upotrebe, dobro operite automobil i očistite prozore posebnim proizvodom – Glaco Glass Compound Roll On ili Glass Compound Z.
2 Skinite poklopac aplikatora, stavite proizvod na staklo i lagano stisnite bočicu da upije filcani deo aplikatora.
3 Nanesite proizvod ravnomerno unakrsnim pokretima, nežno pritiskajući aplikator na površinu suvog stakla.
4 Ostavite da se proizvod osuši otprilike 5-10 minuta, a zatim obrišite sve preostale ostatke blago vlažnom mikrofiber krpom.
5 Koristite suve i čiste mikrofiber krpe da uklonite sve preostale ostatke dok staklo ne bude savršeno čisto.

NAPOMENA: Uverite se da ga ne nanosite na mokru staklenu površinu, inače može da izazove pruge i ogrebotine. Nepotpuno uklanjanje može dovesti do podrhtavanja brisača.

Trajnost premaza: do 4 meseca
Sadržaj je dovoljan za oko 10 aplikacija.

Sadržaj: 110ml.

Soft99 kataloški broj: 04957

Proizvođač: Soft99 Japan

Zemlja porekla: Japan

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.