MA Professional Engine Cleaner sredstvo za pranje motora 5Lit

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

2.040,00 din.
MA2020A33
Na stanju
+

MA Proffesional Engine Cleaner je snažno i efikasno sredstvo za čišćenje motora i automobilskih podsklopova. Ovaj veoma jak i efikasan proizvod za pranje motora i podsklopova automobila savršeno i brzo uklanja mrlje od ulja, masti i tvrdokornih mrlja sa površina motora. Ovaj proizvod je biorazgradiv.

UPOTREBA: Protresti pre upotrebe. Osigurajte električne delove motora. Nanesite preparat direktno na površinu koju treba očistiti. Sačekajte nekoliko sekundi. Isperite jakim mlazom vode. Ako je potrebno, ponovite akciju.
Ne dozvolite da se proizvod osuši na površini. Ne koristiti na vrućim površinama. Izbegavajte kontakt s lakom, dugotrajno izlaganje lakiranih i gumenih delova može prouzrokovati oštećenja. 

MA Kataloški broj: 2020A33

Pakovanje: 5lit.

Proizvođač: Amtra Sp.z.o.o. Poljska

Zemlja porekla: EU Poljska

Uvoznik: Proliner d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.