Turtle Wax Speed Clay crvena glina 200g

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

2.420,00 din.
TWX8958
Na stanju
+

Crvena glina je blago abrazivna. Uklanja tvrdokornu prljavštinu kao što su katran, ostaci od ptičijeg izmeta, drvena smola, rđu i oksidaciju sa automobilske farbe, metala, fiberglasa, hroma ili stakla ostavljajući ekstra glatku površinu. Crvena glina uklanja lake ogrebotine. Duboke ogrebotine moraju biti polirane.

Šta tretman crvenom glinom čini za automobil? Vreme i okruženje čine svoje: 1. Sok od drveća pada na skoro svaki automobil, suši se ostavljajući male neravnine na automobilu 2. Prašina od saobraćaja se taloži svakodnevno. 3. Izmet insekata se prvo pojavljuje kao sitne žute ili žute tačke i potamne do smeđe u roku od nekoliko sati Svi ovi zagađivači se kombinuju i boja automobila izgleda grubo ili neravno. Oni takođe uzrokuju da se ispod fabrbe formiraju rupice ako ostanu predugo.

Tretman glinom bezbedno uklanja ove naslage i boji automobila vraća svoj staklasto gladak izgled. Ovo čini površinu mnogo lakšom za lepljenje zaptivača i voskova. Trljanjem glinom, naslage se nežno podižu i lepe se na glinu u potpuno neabrazivnom procesu. Ostavlja tretiranu površinu svilenkasto glatkom (primetno i  na dodir!) i priprema boju da upija više voska ili farbe koji se nanose kasnije tokom procesa održavanja automobila (slično čišćenju pora pre upotrebe hidratantne kreme).

Rezultat je završni sloj koji ne samo da je neoštećen, već i zdraviji, nakon što je duboko očišćen glinom i temeljno rehidriran, pokazujući zavidni „mokri izgled“ sa sjajnim završetkom. Dodatna prednost je da što je površina glatkija i što je više zasićena uljima, automobil će duže ostati čist i lakše će se prati!

Tetman crvenom glinom nije:

1. Nije vosak ili zaštitni sredstvo bilo koje vrste

2. To nije način da se uklone ogrebotine ili vrtlozi

3. Ne dodaje potrebne hranljive materije (ulja za kondicioniranje) u završni sloj

  • Blago abrazivna
  • Uklanja lake ogrebotine, tvrdokornu prljavštinu kao što su katran, ostaci od ptičijeg izmeta, drvena smola, rđu i oksidaciju sa automobilske farbe, metala, fiberglasa, hroma ili stakla ostavljajući ekstra glatku površinu

Težina: 200 g.

Turtle Wax kataloški broj: X8958

Proizvođač: Turtle Wax Europe Limited Velika Britanija

Nisu nađene recenzije

Proizvođač: Turtle Wax Europe Limited Velika Britanija

Zemlja porekla: Velika Britanija

Uvoznik: OTG d.o.o. Umka

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.