Turtle Wax Hybrid Solutions Pure Shine Misting Detailer 591ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

2.120,00 din.
TW53837
Na stanju
+

Zadivljujuće pojačava sjaj i uglađenosti, produžavajući životni vek voska na automobilima ili zaštitnih premaza boje. Pojačava intenzitet boje i ostavlja završni, salonski izgled. Izvanredna antistatička zaštita koja duže održava spoljašnjost automobila čistim, bez prašine. Jednostavno se nanosi na postojeće voskove i keramičke premaze, vraćajući sjaj koji je vremenom izbledeo usled habanja tokom svakodnevne vožnje i izlaganja uticajima spoljašnjosti. Flairosol sprej proizvodi kontinuiranu, finu maglu ravnomerno, bez mrlja, prekrivajući površine. Bezbedno na svim bojama vozila, kao i na metalnim točkovima, spoljašnjim staklima i vetrobranskim staklima, plastici, gumi i bilo kojoj neporoznoj površini.

 • Zdivljujuće pojačanje sjaja i intenziteta boje
 • Hidrofobna zaštita od umreženih akrilnih polimera
 • Antistatička otpornost pomaže u odbijanju prašine i održavanju površina čistijim duže vreme
 • Lako se nanosi na vosak ili premaze

Uputstvo:

 1. Dobro protresti bocu
 2. Oprati i osušiti vozilo
 3. Brzim pokretima prskati proizvod direktno na površine
 4. U vetrovitim uslovima, odrediti pravac vetra i prskati proizvod daleko od sebe brzim pokretima da bi se maksimizirala pokrivenost. Proizvod se može prskati i direktno na krpu od mikrovlakana
 5. Naneti 2 sloja na suvu površinu karoserije
 6. Obrisati čistom, presavijenom, krpom od mikrovlakana kako bi se uklonio višak proizvoda
 7. Za najbolje rezultate, boja bi trebalo da bude bez oksidacije i površinskih zagađivača

Pakovanje: 591 ml.

Turtle Wax kataloški broj: 53837

Proizvođač: Turtle Wax USA

Nisu nađene recenzije

Proizvođač: Turtle Wax USA

Zemlja porekla: SAD

Uvoznik: OTG d.o.o. Umka

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.