Sonax set za poliranje farova

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.780,00 din.
Postavite pitanje
SX405941
Na stanju
+

Sonax Headlight Restoration Kit je komplet proizvoda za ekonomičnu manuelnu restauraciju žutih i mat plastičnih farova. U dva jednostavna koraka uklanjaju se sitne ogrebotine i izbledelost, i daje dugogodišnja zaštita tretiranih površina, koje su tada trajno zaštićene od izbeljivanja. Primenom proizvoda se vraća izvorna jasnoća svetla. Pored novog izgleda farova i poboljšanja vrednosti za celo vozilo, poboljšana svetlosna efikasnost obezbeđuje veću sigurnost u vožnji, omogućavajući veću vidljivost. Dovoljno za dva nanošenja na dva prednja fara.

Sonax kataloški broj: 405941

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.