Ušteda 25%

Sonax Pasta za poliranje Xtreme Polish & Wax 3 250ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

Redovna cena: 1.610,00 din.
1.200,00 din.
Ušteda: 410,00 din. (25%)
SX202100
Na stanju
+

Sonax Polish + Wax 3 je veoma efikasna pasta za poliranje dotrajale i matirane boje. Izuzetno fini prah aluminijum oksida uklanja ogrebotine nastale pranjem, od noktiju i druge tragove svakodnevnog habanja. Nova Hybrid NetProtection tehnologija ostavlja nenadmašan brilijantni sjaj praćen izvanrednim lotus efektom. Specijalne organske supstance kombinovane sa neorganskim komponentama zaslužne su za dugotrajnu zaštitu od vremenskih uticaja i vidljivo poboljšanje boje na tretiranim površinama. Za dugoročnu zaštitu i trajni sjaj Sonax preporučuje upotrebu Sonax Xtreme Briliant Wax 1 nakon poliranja.

Polir zasnovan na nano tehnologiji, za upotrebu na svim standardnim, metalik i bojama otpornim na grebanje. Naročito razvijen za uslove veoma dotrajale boje. Polir 2 u 1 uklanja male ogreborine, otklanja sivi sjaj, a ostavlja fini duboki sjaj. Zahvaljujući nano tehnologiji poliranje je ekstremno lako.

Sadržaj: 250ml.

Proizvođač: Sonax GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Sonax kataloški broj: 202100

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.