Sonax Bike vosak za bicikle sprej 300ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

860,00 din.
SX833200
Na stanju
+

SONAX BIKE vosak štiti obojene i metalne delove, kao i delove od ugljenika na biciklu od vremenskih uticaja. On stvara sjajni zaštitni sloj na površini. Smanjuje se prijanjanje prašine i prljavštine. Idealno i za e-bicikle.

Upotreba: Pre upotrebe protresite posudu. Nanesite SONAX BIKE vosak u spreju i ravnomerno rasporedite krpom. Zatim obrišite i uklonite višak materijala.

Sonax kataloški broj: 833200

Sadržaj: sprej 300ml.

Proizvođač: Sonax GmbH Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Atomem SRB d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.