Soft99 Water Block Dark vodootporni vosak tamni 300g

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

2.990,00 din.
S99347
Na stanju
+

Soft 99 Water Block pasta je dostupna u varijanti svetle i tamne boje, tamna verzija je dizajnirana za upotrebu na automobilima tamnih boja (npr. crna, siva, itd.) a svetla verzija je dizajnirana za upotrebu na automobilima tamnih boja (npr. bela , žuta itd). 
Soft 99 Water block ima najbolju vodoodbojnost od svih ostalih voskova/pasti, čak i u poređenju sa legendarnim Fusso premazom, ima veći ugao nagiba pa će kapljice vode generalno izgledati veće. Ovaj novorazvijeni vodootporni vosak je veoma izdržljiv i sprečava kisele kiše, kišu i vodu da utiču na spoljašnjost karoserije automobila. Ima neverovatnu vodoodbojnost i njeni efekti traju do 10 pranja automobila (mašina za pranje automobila u Japanu). Trajnost je 4 meseca.

Uputstvo:

1. Uklonite svu prljavštinu sa karoserije automobila kvalitetnim auto šamponom
2. Nanesite malu količinu Water Block-a sa priloženim sunđerom i razmažite ga što je moguće ravnomernije kružnim pokretima
3. Ostavite da se osuši oko 3-5 minuta (u zavisnosti od vremenskih uslova)
4. Koristite mikrofiber krpu da biste uklonili ostatke.

Soft99 kataloški broj: 00347

Pakovanje: 300gr.

Proizvođač: Soft99 Japan

Zemlja porekla: Japan

Nisu nađene recenzije

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.