Besplatna isporuka

Soft99 Qjutsu Wheel Coat kvarcni premaz za felne 50ml set

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

9.600,00 din.
S9910505
Rasprodato

Nabavite Qjutsu Wheel Coat i dajte svojim felgama vrhunsku zaštitu i sjaj!
Wheel Coat je napredni, jednokomponentni premaz dizajniran za efikasnu zaštitu delova izloženih najtežim uslovima. Zbog prašine od kočnica, čestica gvožđa, prljavštine na putu koja se skuplja na površini i ekstremno visokih temperatura koje još jače fiksiraju zagađivače za površinu, felge zahtevaju beskompromisnu zaštitu, koju obezbeđuje Qjutsu Wheel Coat.
Qjutsu Wheel Coat obezbeđuje sjaj i karakterističan efekat nalik staklu, poboljšavajući izgled felni ili drugih izloženih delova, poput vrhova auspuha.
Njegova formula je dizajnirana da zaštiti površinu na temperaturama do 550 °C. Zbog toga se Wheel Coat može koristiti ne samo na felgama, već i u motornom prostoru ili delovima izduvnog sistema. Premaz, stvarajući zaštitni sloj na površini, efikasno ograničava prijanjanje prljavštine i prašine, zahvaljujući čemu možete lako oprati prljavštinu za svakodnevnu upotrebu samo vodom!


Kako se koristi:

1 Uverite se da nanosite proizvod u temperaturnom opsegu od 20-25°C.
2 Dobro protresite bočicu, a zatim umotajte aplikator priloženom krpom i pustite da umerena količina tečnosti iscuri na aplikator.
3 Ravnomerno rasporedite premaz impregniranim aplikatorom.
4 Sačekajte najmanje 5 minuta da se premaz veže za boju.
5 Ispolirajte ostatak mekom krpom od mikrovlakana dok ne postignete savršen sjaj.
6 Ostavite automobil najmanje 12 sati na hladnom i suvom mestu da premaz očvrsne.

Rok isporuke za ovaj proizvod je 3-7 radnih dana.

Soft99 kataloški broj: 10505

Trajnost zaštite: 12 meseci

Pakovanje: 50ml. + set aplikatora

Proizvođač: Soft99 Japan

Zemlja porekla: Japan

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.