Besplatna isporuka

Soft99 Fusso Coat 12 meseci zaštite svetli vosak 200g

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

4.200,00 din.
S9910331
Rasprodato

Legendarni japanski vosak za automobile i apsolutni evropski bestseler! 

Soft99-ov vodeći vosak za automobile – najizdržljiviji i jednostavno bez premca na tržištu. Izbor od preko 10 miliona vlasnika automobila! Nenadmašna Fusso formula zasnovana na fluoropolimerima razbija granice između voskova i premaza. Fusso Coat je garancija neverovatnog sjaja i spektakularne hidrofobnosti!


Super-pouzdana zaštita koja traje do 12 meseci i do 20 aplikacija iz jednog pakovanja može učiniti ovaj vosak najtrajnijim i najizdržljivijim na tržištu!

Fusso Coat 12 Months WaX Light dolazi u praktičnoj metalnoj konzervi koja se može zatvoriti u bilo kom trenutku radi lakšeg skladištenja. Pored toga, pakovanje sadrži aplikator, pomoću kojeg možete lako naneti proizvod.

KAKO SE KORISTI:
*Da biste olakšali nanošenje proizvoda, navlažite aplikator pre upotrebe voska.

Pripremite svoj automobil tako što ćete ga pažljivo oprati rukama sa pH neutralnim šamponom, osušiti ga i dekontaminirati njegovu površinu pomoću glinene šipke, sredstva za čišćenje ili drugog proizvoda ove vrste.
Dodajte minimalnu količinu proizvoda na jastučić blagim pritiskom na površinu voska i pomeranjem jastučića u konzervi.
Nanesite tanak i ravnomeran sloj voska na farbu unakrsnim pokretima, radni panel po panel.
Sačekajte oko 5-8 minuta dok se vosak ne poveže sa farbom. Što je viša temperatura, potrebno je kraće vreme.
Ispolirajte ostatke čistom i suvom krpom od mikrovlakana, često menjajući strane mikrovlakana ili ga zamenjujući novim. Radite dok ne postignete zadovoljavajući efekat.

Soft99 kataloški broj: 10331

Pakovanje: 200gr.

Proizvođač: Soft99 Japan

Zemlja porekla: Japan

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.