Ušteda 15%

Wurth Čistač DPF filtera sprej 400ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

Redovna cena: 3.360,00 din.
2.850,00 din.
Ušteda: 510,00 din. (15%)
WU5861014500
Na stanju
+

Wurth sredstvo za čišćenje DPF - partikularnog filtera kod dizel motra, rastvara i uklanja naslage čađi u DPF/FAP filteru kod dizel motora. Nezapaljivi, specijalni čistač, bez sadržaja metala i pepela za rastvaranje i uklanjanje čađi i naslaga sa partikularnog filtera dizel motora. Neutralni ispirajući rastvor osigurava potpuno uklanjanje čestica čađi sa DPF/FAP filtera. Isparava bez ostataka. Upotrebom ovog čistača pospešuju se performanse i uklanjaju smetnje uzrokovane zaprljanim filterom. Ostvaruje uštede u novcu jer nije potrebno menjati DPF filter. Vrlo brzo se primenjuje jer nije potrebno demontirati DPF sa vozila. Čišćenjem se ponovo uspostavlja puni kapacitet filtera. Prikladan i za čišćenje AGR -ventila za recirkulaciju izduvnih gasova.

Kataloški broj: Wurth 5861014500

Pakovanje: sprej 400ml.

Proizvođač: Wurth Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik: Wurth d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.