Turtle Wax Odor-X Whole Car Blast Višnja osveživač unutrašnjosti i klime sprej 100ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

830,00 din.
TW54116
Na stanju
+

Turtle Wax Odor-X Car Blast eliminiše neprijatne mirise u automobilu. Osvežava i čisti unutrašnjost automobila ne ostavljajući tragove. Ostavlja miris Kariba ili Novog automobila i duže od 30 dana. Proizvod je za jednokratnu upotrebu.

Način upotrebe: startujete motor, uključite klimu na najjače, otvorite sve otvore rashladnog sistema unutar automobila, podesite da rashladni sistem cirkuliše samo unutar vozila (da ne uzima vazduh spolja), zatvorite sve prozore, stavite bočicu na pod iza vozačevog sedišta ili između sedišta, aktivirate Turtle Wax sprej, izadjete iz automobila i zatvorite sva vrata, pustite zatvoreni automobil i klimu da rade 10-15 minuta, nakon završetka procesa provetrite automobil.

Pakovanje: sprej 100ml.

Turtle Wax kataloški broj: 54116 - Višnja

Proizvođač: Turtle Wax Europe Limited Velika Britanija

Nisu nađene recenzije

Proizvođač: Turtle Wax Europe Limited Velika Britanija

Zemlja porekla: Velika Britanija

Uvoznik: OTG d.o.o. Umka

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.