Turtle Wax Hybrid Solutions Fabric Protector 500ml premaz za zaštitu sedišta i tapacira i krovova kabrioleta

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.490,00 din.
TW54055
Na stanju
+

Jednostavan za nanošenje, ali napredan hidrofobni premaz koji odbija mrlje sa svih automobilskih tkanina. Posebno namenjen za mekane krovove, unutrašnje presvlake, tepihe, prostirke i obloge vrata. Tehnologija „Flex-Coat“ uključuje keramičke SiO2 sastojke koji lako prodiru u tkanine bez izazivanja bilo kakve promene u izgledu ili teksturi. Kada se nanese na unutrašnje automobilske tkanine, premaz koji odbija mrlje štiti od uobičajenih mrlja uzrokovanih pićima i prolivenom hranom, kao što su kafa, čaj, gazirana pića, čokolada i peciva. Njegove performanse su izvanredne kada se koriste na mekim krovovima. Može se koristiti na krovovima od mohera, platna i modernih tkanina. Stvara se izdržljiva, hidrofobna, barijera koja aktivno odbija zagađivače puteva na bazi vode i ulja koji uzrokuju ružne mrlje. Sprečava da boja krova bledi tokom vremena. Krov će ostati čistiji i otporniji na mrlje mesecima.

  • FLEX-COAT TEHNOLOGIJA uključuje sastojke Ceramic SiO2 za stvaranje hidrofobne barijere koja odbija mrlje i štiti od zagađivača na bazi vode i ulja na spoljašnjim i unutrašnjim automobilskim tkaninama
  • Neverovatne hidrofobne performanse na svim krovnim materijalima uključujući moher, platno i moderne tkanine
  • Štiti unutrašnje tkanine automobila, uključujući presvlake, tepihe, prostirke i obloge na vratima od uobičajenih mrlja uzrokovanih pićima i prolivenom hranom, kao što su kafa, čaj, gazirana pića, čokolada i peciva

Uputstvo:

  1. Uveriti se da su površine očišćene i da su uklonjene sve mrlje (idealno sredstvo je Hybrid Solutions Surface Cleaner)
  2. Krovovi kabrioleta moraju biti detaljno isprani
  3. Protresti bocu. Kod unutrašnjih tkanina testirati postojanost boje na manje upadljivom mestu. Ukoliko nema promena, nastaviti proces.
  4. Nanositi proizvod na suve površine sve dok područje koje se tretira ne bude ravnomerno pokriveno
  5. Ostaviti da se osuši i ponoviti korak 4 još jedan do dva puta kako bi se napravili slojevi i poboljšala zaštita

KORNJAČINI SAVETI: Koristiti Turtle Wax Hybrid Solutions Surface Cleaner za najbolje sinergijske rezultate. Testirati postojanost boje na manje upadljivom mestu. Nije pogodno za Alcantara tkaninu. Neželjeno prskanje na staklo i karoseriju odmah ukloniti. Za najbolje rezultate na krovovima kabrioleta, nakon nanošenja proizvoda zaštititi od kiše najmanje 12 sati nakon nanošenja.

Pakovanje: 500 ml.

Turtle Wax kataloški broj: 54055

Proizvođač: Turtle Wax USA

Nisu nađene recenzije

Proizvođač: Turtle Wax USA

Zemlja porekla: SAD

Uvoznik: OTG d.o.o. Umka

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.