Motul MC Care E10 Shine&Go sprej 400ml za održavanje plastike

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.490,00 din.
MOT103175
Na stanju
+

Sredstvo za plastične površine za poliranje i osvežavanje na bazi silikona za sjaj i poboljšavanje boje plastičnih površina, obloge, farbanih površine, instrument table, blatobrana, branika, bočnih retrovizora i motora...itd. Posebno se preporučuje kao završna obrada nakon pranja pod pritiskom pare i pod visokim pritiskom koje ima tendenciju da tamni boje.

Pakovanje: sprej 400 ml.

Motul kataloški broj: 103175

Proizvođač: Motul Francuska

Zemlja porekla: Francuska

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.