Motul čistač karburatora sprej 500ml

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.820,00 din.
MOT108124
Na stanju
+

MOTUL THROTTLE BODY CLEAN je sredstvo za čišćenje visokih performansi, posebno razvijeno za čišćenje kućišta prigušnika i ventila za kontrolu u praznom hodu. Eliminiše naslage i lak na leptirastim i prigušnim ventilima, prigušnim komorama i ventilima za kontrolu u praznom hodu. Sredstvo za čišćenje koje se koristi prilikom popravki, montaža i redovnog održavanja. Takođe pogodno za spoljno i unutrašnje čišćenje karburatora. Čisti mlaznice, čaure, brizgaljke, rezervoare, plovke i venturijeve cevi. Sredstvo za čišćenje za popravke, montažu i redovno održavanje. Takođe pogodno za spoljno i unutrašnje čišćenje karburatora. Čisti mlaznice, čaure, mlaznice, rezervoare, plovke i cevi za venturijeve cevi.

Motul kataloški broj: 108124

Pakovanje: 500ml.

Proizvođač: Motul Francuska

Zemlja porekla: Francuska

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.