Liqui Moly One for All za dubinsko čišćenje 250ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

750,00 din.
Postavite pitanje
LM1650
Na stanju
+

Liqui Moly One for All se koristi univerzalno za sve vrste čišćenja, zaštite i nege, a može se koristiti u motornim vozilima, za hobi kao i u domaćinstvu i vrtu. Visoki koncentrat ovog preparata za dubinski tretman daje stalan mat sjaj i onim plastičnim komponentama koje su odavno izgubile originalni sjaj. Jedinstveni dubinski tretman odstranjuje nečistoću, prašinu i vodu i pruža dugotrajnu zaštitu. Čisti, neguje i štiti kokpit tablu, gumene uloške na vratima, plastične branike, baštenski nameštaj, takođe impregnira drvene materijale, kožu, prozorske okvire i plastične strehe, itd. Redovna upotreba ovog proizvoda produžava životni vek opreme i vraća joj sjaj kao da je nova.

Kataloški broj: Liqui Moly 1650

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.