K2 Polo vlažne maramice za sjajni kokpit

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

270,00 din.
K2K420
Rasprodato

Maramice za čišćenje i održavanje instrument table i svih vrsta plastičnih delova. Brzo i lako uklanjaju prljavštinu i prašinu, ostavljajući blago zatamnjenu i sjajnu površinu. Štiti od štetnog dejstva UV zraka i ponovnog taloženja prašine. 

Način upotrebe: Otvorite pakovanje i izvadite maramicu, a zatim dobro zatvorite. Obrišite površinu koju treba očistiti, ako je potrebno, ponovite to. Pustite da se površina osuši.

Sadržaj: 24 maramica 20x18cm

K2 kataloški broj: K420

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.