K2 Nuta Anti insekt PRO sredstvo za čišćenje insekata 1Lit

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

540,00 din.
K2D4011
Na stanju
+

K2 NUTA ANTI INSECT PRO je proizvod dizajniran za uklanjanje izmeta insekata i ptica sa karoserije automobila. Potpuno bezbedan za lak, plastične delove i staklo. Efikasno uklanja ostatke insekata i sprečava promenu boje i udubljenja.

Uputstvo:  1. Poprskajte površinu hladnu na dodir. 2. Sačekajte otprilike 30 sekundi (ne dozvolite da se osuši). 3. Temeljno isperite očišćenu površinu.

K2 kataloški broj: D4011

Pakovanje: 1 Litar sa fajtalicom

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Nisu nađene recenzije

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.