K2 APC Neutral PRO višenamensko sredstvo za čišćenje 1Lit

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

1.020,00 din.
K2D0001
Na stanju
+

APC NEUTRAL PRO je univerzalno sredstvo za čišćenje sa neutralnim pH, dizajnirano za čišćenje različitih površina, dobro radi kako u unutrašnjosti tako i van automobila. Može se koristiti za čišćenje plastike, vinila, karoserije automobila, guma, felni ili za pranje tkanina za tapaciranje. Savršeno prodire u prljavštinu i ne ostavlja bele tragove na očišćenim delovima.

Uputstvo:
1. U zavisnosti od stepena zaprljanosti koristite razblaživanje 1:4 za jaku prljavštinu do 1:80 razblaživanje za laku zaprljanost.
2. Koristite ili četkicu ili četku da utrljate rastvor na površinu.
3. Uklonite rastvorene nečistoće brisanjem mikrofiber krpom ili ispiranjem vodom.

Sadržaj: 5Lit.

K2 kataloški broj: D0001

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Inter Cars d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Proizvođač:

Zemlja porekla:

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.