Astonish čistač rerni 750ml

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

440,00 din.
Postavite pitanje
ASC6900
Rasprodato

Sredstvo za čišćenje rerni je snažna formula idealna za čišćenje rerni, ringli i roštilja ostavljajući ih blistavo čistim. Efikasno i lako uklanja zapeklu masnoću, hranu. Površina treba da bude hladna. Promućkajte bocu pre upotrebe. Direktno poprskajte površinu vodeći računa da su ostali delovi prekriveni upijajućim materijalom. Prskaje 6-8cm dalje od površine i ostavite 10-15min. Dobro obrišite površinu sa čistom, vlažnom krpom. Kod jakih mrlja ponovite postupak.

Pakovanje: raspršivač sa pumpicom 750 ml.

Zemlja porekla: Velika Britanija

Astonish kataloški broj: C6900

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.