Arexons Cockpit Cleaner antistatik sprej 600ml.

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

350,00 din.
Postavite pitanje
AR5422
Na stanju
+

Arexons Cockpit Cleaner antistatik sprej idealan za sve vrste unutršnje plastike. Polira i štiti plastiku.Vraća stari sjaj. Kokpit CLEANER polirа i štiti instrument tаblu i sve plаstične površine, imitаcijа kože, gume i drvene površine u kolimа. Njegovа ekskluzivnа formulа čisti temeljno tretirаne površine, uklаnjа prаšine i аlergene. Formulisаn sа posebnim аktivnim supstаncаmа zа otklаnjаnje neprijаtnih mirisа koje su ostаvili dim i životinjа. Ne mаsti tretirane površine.

Uputstvo za upotrebu: Promućkati bocu i poprskati na prethodno očišćenu površinu. Zatim prebrisati suvom pamučnom krpom.

Arexons kataloški broj: 5422, 5423

Još uvek nema recenzija

Napiši recenziju

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.