Mammooth četka za ručno pranje vozila sa priključkom za crevo

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

750,00 din.
MMTA134001A
Na stanju
+

Robusna, ergonomska četka za pranje vozila sa priključkom za crevo i on/off ručicom. Opremljena mekim poliesterskim vrhovima koji ne grebu (vrhovi vlakana podijeljeni su u parove radi lakšeg pranja i izbegavanja grebanja boje). Vlakna su otporna na sredstva za čišćenje. Ručka i ivice četke obložene su gumom što onemogućuje grebanje površine koja se pere.

Mammooth kataloški broj: MMT A134 001A

Proizvođač: Mammooth Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Inter Cars d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.