K2 Četka za lanac

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

410,00 din.
K2W612
Na stanju
+

Univerzalna četka za čišćenje lanaca K2 je dizajnirana za čišćenje pogonskih lanaca motocikala, mopeda, bicikala (uključujući brdske) i četverocikla.
K2 četka vam omogućava da temeljno očistite lanac sa svih strana, produžavajući njegov radni vek i minimizirajući rizik od kvara.
Glava naše četke se sastoji od dva odvojiva dela, što olakšava održavanje čistoće. Posebno dizajnirano kućište u obliku slova U pomaže u čišćenju lanca sa tri strane istovremeno. Lanac se može očistiti bez potrebe za rastavljanjem.
Četka za čišćenje lanaca motocikla K2 je takođe savršena za čišćenje drugih elemenata, npr. lančanika, štitnika lanaca, zavrtnja, navrtki itd.
Četke četkice napravljene od polipropilena sa visokom hemijskom otpornošću i mehaničkom izdržljivošću, savršene su za uklanjanje prljavštine i sa lanaca i drugih elemenata. Upotreba dve vrste debljine dlake (deblji u delu četkice, tanji u delu krute četke) olakšava rad.
Zaobljena, čvrsta plastična ručka čini dečjom igrom dostizanje teških mesta.
Savršeno za održavanje pre i posle sezone.

K2 kataloški broj: W612

Proizvođač: Melle Sp. z o.o. Poljska 

Zemlja porekla: Poljska 

Uvoznik: Orbital d.o.o. Beograd

Nisu nađene recenzije

Slični proizvodi

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.