Michelin PRO Series super koncentrovani auto šampon 1Lit

Napišite recenziju

Cena je sa uračunatim PDV-om. Za pravna lica dajemo fakturu za odbitak PDV-a. Slika i opis su uzeti sa sajta ili iz kataloga proizvođača ili uvoznika i podložni su promenama.

2.170,00 din.
MI3333559
Na stanju
+

Super koncentrovani auto šampon MICHELIN Pro serije pomaže u održavanju boje bez uklanjanja voska. Visoko koncentrisan,
odnos razblaživanja od 1900:1 (potrebno je samo 12 ml da se očisti automobil prosečne veličine). Takođe ima visok stepen pene i podmazuje da spreči grebanje laka vozila. 

Uputstvo: Koristite van direktne sunčeve svetlosti. Isperite vozilo vodom da biste otklonili prljavštinu. Dodajte 12 ml u
kantu i napunite toplom vodom. Koristeći mekani sunđer ili rukavice, isperite farbu dok je još mokra. Završite ispiranjem sa čistom vodom i sušenjem.

Michelin kataloški broj: 3333559

Pakovanje: 1Lit.

Proizvođač: ML Direct Ltd.UK

Nisu nađene recenzije

Proizvođač: ML Direct Ltd.UK

Zemlja porekla: EU

Uvoznik: Proliner d.o.o. Beograd

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom (PDV). Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, pouzećem prilikom prijema robe ili na naš tekući račun pre isporuke.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti preko telefona 063 400 063 ili preko kontakt forme.